Vil du bestå politiets teoriprøve i første forsøg?

Vi giver dig beståelsesgaranti

Som den første og eneste køreskole i Nordsjælland tilbyder Nordic Køreskole sine elever beståelsesgaranti til teoriprøven. Dette gør vi alene af den grund at vi tør at stå bag vores undervisning og derfor garanterer vi at du består din teoriprøve første gang. Skulle du mod forventning dumpe din teoriprøve, betaler Nordic Køreskole for en ny prøve.

Vores beståelsesgaranti er ment som en ekstra tryghed og sikrer dig 100% tilbagebetaling, hvis du mod alle forventninger ikke skulle bestå.

 

Hvorfor giver Nordic Køreskole beståelsesgaranti?

Vi vil gerne vise, at vi ikke selv er i tvivl om, at vi er Nordsjællands bedste køreskole. Derfor er det vigtigt, ikke mindst for dig selv og dine medtrafikanter, at du vælger den allerbedste køreskole. Vi har de allerbedste kørelærer og med en samlet erfaring på over 50 år som kørelærer, kommer det dig til gode både i teorilokalet og i skolebilen. Derfor kan vi – som de første og eneste – give alle vores elever beståelsesgaranti til teoriprøven. Vores statistik siger at 98 % af vores elever består teoriprøven første gang og 90% af vores elever består den praktiske prøve første gang.

 

Hvordan for man beståelsesgaranti?

  • Du køber en teoribog og en onlineadgang hos os (pris 500kr)
  • Du består alle 37 teoriprøver i første forsøg.

Hvis det mod forventning sker at du ikke kan bestå prøverne i første forsøg, så kan du vælge mellem følgende muligheder:

  • Man kan rykke sin teoriprøve (HUSK AFLYSNING SENEST 7 DAGE FØR!)
  • Teoriprøven gennemføres som planlagt, men så bortfalder garantien.

 

Hvordan får du dine penge tilbage?

Du henvender dig til os, vi bekræfter at du har taget og bestået alle 37 teoriprøver i første forsøg på onlineadgangen, du oplyser os et kontonummer og så overfører vi det beløb tilbage du har betalt til prøven.

Så hvis du vil være sikker på at få en grundig, seriøs og top professionel undervisning, så skal du blot ringe:

71 20 20 88, så er du sikker på at få dit kørekort hurtigst muligt.