Nogle går målrettet efter en bestemt køreskole, fordi venner eller familie har taget deres kørekort der. Andre famler i blinde, da de ikke rigtig ved hvad der foregår i en køreskole og dermed ikke rigtig har noget at forholde sig til.

Nogle kørelærere kører ikke de timer som loven foreskriver man skal, dermed betaler man som elev for noget man aldrig får!

 

En håndfuld gode råd før du begynder på et kørekort:

  • Pas på med kun at vælge en køreskole med lave priser. Nogen køreskoler/kørelærere har så ringe undervisning at de kun kan lokke elever ind med lave priser. Undersøg skolen inden du begynder. En god hjælp kunne være trustpilot.
  • Pas også med at betale for meget. Nogen køreskoler/kørelærer tager overpris, på god gammel dansk hedder det at blive ruineret. Der kan også være interne aftaler mellem nogle køreskoler, da man har monopol over markedet. Kartel dannelse er ulovligt i Danmark, men det praktiseres desværre stadigvæk i dag. Se mere her.
  • Stil krav til din kørelærer. Du betaler mange penge for dit kørekort og har krav på at få en seriøs og god undervisning.
  • Hvis din kørelærer taler dårligt eller ned til dig, så bed vedkommende om at stoppe. Du betaler ikke 400-450 kr. i timen for at blive svinet til. Der kendes eksempler på kørelærer der ligefrem råber af deres elever eller skælder ud. Du har fortjent bedre.
  • Hvis ikke du føler at du får det du betaler for, så har du ret til at finde en anden køreskole til enhver tid. Kørelærer skal udlevere dine papir så du kan komme videre. Husk dog at få betalt det du eventuelt skylder, for de lektioner du har fået.

Held og lykke med at finde den rette køreskole, og god fornøjelse med at tage dit kørekort. Håber at du finder den rette køreskole.

Har du spørgsmål til ovenstående eller spørgsmål til din undervisning så skal du være velkommen til at kontakte os.